BLOG

NYHEDER OG GENEREL INFO

...................................................................

VINDEREN AF FACEBOOK KONKURRENCEN

Tusind tak Til alle Jer der har været med i konkurrencen. Jeg er så glad for at I var så mange der ville deltage, og blev så glad over al den kærlighed viste, både til hinanden og Jer selv :)


Stort tillykke til vinderen Mogens Højhus Jeppesen.... Mogens, vil du sende mig en besked :)


Var du ikke den heldige vinder denne gang, så se nedenstående tilbud, der er stadig ledige tider :)...................................................................

Minisession tilbud


MINISESSION


30 minutters fotografering

+ 1x print i 13x18


 KUN 595,-


- Billeder kan tilkøbes til normal pris

- Fotograferingen finder sted i mit studie i Hinnerup.

- Fotograferingen skal finde sted i maj eller juni 2021


"Er 30 minutter nok til at fotografere børn?"

Ja, uden tvivl.... Jeg tager meget enkle billeder med barnet i centrum, så her bruges der ikke tid på at udskifte en masse rekvisitter, kostumeskift eller baggrundsskift, al tiden bliver brugt på at få taget skønne billeder mens barnet er i hopla, og der går faktisk oftest kun 20 - 30 minutter før overskuddet hos små børn er brugt op. Så ingen stress, alle er med :)

...................................................................

BESTIL BABYFOTO-PAKKER OG SPAR PENGE

Jeg har fire forskellige foto pakker der henvender sig til dig der gerne vil have taget billeder af flere omgange for at følge dit barns udvikling. Du kan læse om dem her:


Pakke 1: MILEPÆLSFOTOGRAFERING - I denne pakke er der tre fotograferinger + tre digitale billeder. Der tage billeder omkring 4. 8. og 12. måned, delt op ved de tre milepæle ligge, sidde og stå.


Pakke 2: KVARTALS FOTOGRAFERING - Denne fotografering indeholder fire fotograferinger + fire digitale billeder. Her tages der billeder med 3, 6, 9 og 12 måneder, så man følger barnets udvikling det første år.


Pakke 3: NYFØDT+MILEPÆLSFOTOGRAFERING - I denne pakke er der fire fotograferinger + fire digitale billeder. Der tage billeder af den nyfødte (5 - 14 dage gammel) og omkring 4. 8. og 12. måned, delt op ved de tre milepæle ligge, sidde og stå.


Pakke 4: GRAVID + NYFØDTFOTOGRAFERING - Her er der to fotograferinger + to digitale billeder. Her tages der gravid billeder af den flotte runde mave og af det nyfødte barn (5 - 14 dage gammel)

...................................................................