BABY/BØRN/FAMILIE
babyfotograferingbillederaf babyerkvartalsfotograferingmiepælligge
familiebilledebabyfotograferingAarhusøstjylland
mommyandmemorbarnbillede
sæbeboblerbabybillede
Milepælsfotografering
Babyfotograf
babyfotografkvartalsbilledermånedsbilledersortbaggrundlowkey
5
portrætbillederbabybabyerkvartalmånedsbuillederfotografbørnaarhusjylla
Månedsfotografering
morbarnbilledernaturligtlys
17
babyfotonaturligtlys
nyfødtsøskendebilledefamiliebillede
SøskendebillederHinnerupbrødre
Babyfotograf
Babysæbebobler
Søskendebilledesorthvid
Mommyandmekatobaby
generationsbilledeskanderborgmesingaarhusmormorbedstemorbørnebørnfamil
PortrætterafbabycloseupbabybillederSkanderborgHørningHasselagerTranbje
Babyfotografaarhushadsten
Morsdaggavefotomorogbarnsammenmotherandchild
Babyfotografering
Billederafbabyogsæbeboblersorthvidmørkbaggrund
Månedsbilleder
Kvartalsfotografering
Enklebørnebillederøstjylland
babyphotographerjylland
babyportræt

PORTRÆTFOTOGRAFERING

BABY BØRN OG FAMILIE

FOTOGRAFERING I STUDIE

Fotograferingen finder sted i mit studie der er indrettet til fotografering af babyer. Der er opvarmet til en passende temperatur og er hyggeligt og hjemligt. Alt efter hvad barnet vil være med, og hvad I som forældre har af ønsker, tager vi 2 - 7 forskelliger setups. 

Forældrene er velomne til at være med på nogle af billederne sammen me barnet.

HVORNÅR ER DET BEDST AT FOTOGRAFERE MIN BABY?

Det første år af børns liv sker der så utrolig meget, så det er svært at fastsætte det ideelle tidspunkt for en baby fotografering.

Personligt synes jeg at 5 - 9 måneder er bedst, bla. fordi barnet her kan sidde, er smilende og kontaktsøgende, og oftest ikke kan kravle endnu, og derfor bliver hvor man placerer det.

Men det er lige så fint med de helt små på 1 - 4 måneder som stadig er meget nye og fine. Her vil der dog ikke være den store variation af poseringer da barnet kun kan ligge ned, men der vil alligevel blive fine billeder, og kan barnet holde hovedet lidt når det ligger på maven vil det være et plus.

Kravlende babyer er også gode, der er spræl og bevægelse i billedet, men mor og far må forvente at de kommer til at hente barnet mange mange gange, så man får lidt sved på panden :)

Vil I gerne have billeder hvor man ser udviklingen fra de forskellige aldre, så anbefaler jeg mine "Babys første år" pakker, der er der "3, 6, 9, og 12 måneder" eller "4, 8, og 12 måneder


UDVÆLGELSE AF BILLEDER

Efter fotograferingen modtager du et galleri, hvor du frit kan vælge hvilke billeder du ønsker at tilkøbe. Billederne er efterbehandlede så det er det færdige resultat du vælger ud fra, og du ser billederne i både farve og S/H.

Der vil være 15 - 20 billeder i onlinegalleriet at vælge ud fra

GODE RÅD

Alle aldre har deres helt specielle og fine charme, så alle babyer i alle aldre er velkomne her.

Dog er der størt udvalg i billederne med børn fra 4 mdr og op.

HVORDAN FOREGÅR EN FOTOSESSION?

Jeg fotograferer i hjemlige og hyggelige omgivelser der er

genkendelige for børn.

Jeg er selv mor og mine mange års erfaring som børnefotograf, gør at jeg ved at langt de fleste børn er mest

samarbejdsvillige hvis det er sjovt og rart at være med. Skæld ud virker sjældent, men en positiv indstilling og

at tingene foregår så børnene kan nå at "følge med" i det der

foregår i vejen frem.

Her er der ingen stress eller alt for høje forventninger. Og der er god tid til at barnet lige ser mig og hele situationen an inden jeg begynder at fotografere.

Mor eller far kan sagtens være med og være lige ved hånden hvis barnet fortrækker dette. Langt de fleste børn skal lige tø op inden de ruller sig ud med de store smil, og det er helt ok. Vi tager det i barnets/børnenes tempo.

Vi taler om hvilke billeder I kunne tænker Jer, fx billeder helt tæt på, helfigur,  søskende sammen, enkeltvis etc. og Så arbejder vi ud fra det, og I vælger ud fra et galleri hvilke I gerne vil have


HVAD SKAL VI FORÆLDRE GØRE INDEN EN FOTOSESSION?

Hvis i skal have fotograferet større børn som kan forstå hvad der skal til at ske, er det en god idé at I taler

med dem om hvad der skal ske. Det er vigtigt det bliver en god oplevelse, og i ikke stresser over at nu skal barnet bare være i sit es og stråle i al den tid i er her. Det er meget "til og fra" og børnene skal lige have en lille kort pause ind i mellem så smilene ikke bliver stive, for det er ret hårdt at være på, selv om det er sjovt.

Trætte eller sultne børn er sjældent med på at skulle fotograferes. Så det er vigtigt at der er taget hånd om dette inden fotograferingen. Ved sygdom finder vi en ny tid, frem for at give det en chance. Vi voksne har heller ikke lyst til en masse når vi er syge.

Jeg anbefaler at der er en voksen med pr. barn under tre år da de ofte skal hentes rent fyisk og guides. jeg har ikke mulighed for både at være klar med kameraet og samtidig hente børn

SKAL VI MEDBRINGE NOGET?

Det vigtigste er at barnet er veludhvilet, mæt og rask. Det er en god i de at tage lidt snack med, fx ostehaps eller kiks, i tilfælde af at barnet skulle blive sultent.

Mht. tøj er neutrale farver at foretrække. Og tøj uden print og skrift, da det tager fokus. Dog er en kjole uden alt for meget spræl, eller et tyl skørt meget velkomment.

Ved flere børn giver det ro i billedet hvis de har farver på der matcher.