BABY
babyfotografkvartalsbilledermånedsbilledersortbaggrundlowkey
babyfotograferingbillederaf babyerkvartalsfotograferingmiepælligge
Mommyandmekatobaby
Babyfotograf
portrætbillederbabybabyerkvartalmånedsbuillederfotografbørnaarhusjylla
babyfotografforældreogbarnfotobilledeaarhusøstjylland
IMG_3677 - 2
Babyfotograføstjyllandaarhusbillederhinneruphammel
IMG_3670 (1)
23

Vores børn er små så utrolig kort tid, og især i tiden som baby går det hurtigt. Så det er en god ide at fået taget nogle gode billeder imens de er så små.

Mange spørger hvad der er det bedste tidspunkt for fotografering af babyer, og her vil jeg sige at det er optiamlt når barnet kan sidde stabilt selv, men ikke kravle endnu. Så det er mellem 6 - 9 måneder, sådan cirka.


Skulle Jeres barn være uoplagt eller have "en dårlig dag", så finder vi en ny tid til fotografering uden ekstra beregning. Det er lige så vigtigt for mig, som for Jer at I får gode billeder, og her er det vigtigt at barnet er veloplagt.


De andre aldre er også gode, for alle tidspunkter har deres charme og unikke øjeblikke. 


Det gør en stor forskel hvilket tøj barnet har på under fotogrferingen. Babyer "forsvinder" hurtigt i for meget tøj, så jeg anbefaler at der som minimum er bare arme, men aller helst at de fotograferes bare i blebukser hvis man gerne vil have alle de skønne baby-elastikker med.

Når man er baby er det også stadig sødt og ok at blive fotogrferet helt bar, det giver også søde billeder og de er helt klassiske.